fbpx

Dobro došli na Keka toys, prodavnicu ručno rađenih igračaka.

Keka toys je nastala iz želje za zadovoljenjem potreba našeg dvogodišnjeg sina, koji obožava drvene igračke. Dosadilo nam je pretraživati prodavnice kako bismo pronašli savršene didaktičke i razvojne igračke pa smo uzeli stvar u svoje ruke. Bukvalno.

Ko smo mi?

Iza ove platforme „krije se“ tročlana porodica, koja drvene igračke kreira u radionici u jednom malom danilovgradskom selu.

Lazar, Jovana i Milan su se odlučili upustiti u vode kreiranja drvenih igračaka inspirisanih Valdorf i Montesori pedagoškom školom.

Skoro pa sve radimo sami. Kreirali smo Keka toys web prezentaciju, vodimo društvene mreže i Keka Blog a iza nas stoje i uspješni online i offline rezultati. Dugi niz godina radimo sa djecom kroz izviđački Odred. Jovana je diplomirani pedagog dok Milan administrira website i društvene mreže. Igračke kreiramo zajedno. Dvogodišnji Lazar ih testira i njegovo zadovoljstvo i sreća su potvrda našeg rada.

Naš mali raj

Dakle, stručni tim čine mladi ljudi, dokazani u svom poslu, koji su svojim marketinškim, IT, prodajnim, novinarskim i sličnim znanjima i iskustvima za sada uspjeli da stvore više drugih platformi, koje svoje „fanove“ imaju i u Njujorku, Australiji ali i širom svijeta. Među njima su www.kukica.com, www.volimdanilovgrad.me, www.podostrog.me i www.campvillage.me. Pri izradi Keka toys igračaka dostigli smo 80% korišćenja električne energije iz obnovljivih izvora, koristeći energiju Sunca. Cilj je u potpunosti koristiti solarnu energiju.

Osim toga, naš tim je svojom inovativnošću, kretivnošću i posvećenošću poslu više puta nagrađivan kao:

Naš cilj je da VAM pružimo radost davanja najlepših stvari, najboljeg kvaliteta, svojim najmilijima.

Ponosni smo što ce uz naše igracke odrastati nove generacije veselih i otvorenih ljudi.